Hvordan deltager jeg i en dialog? (App)

Når du er blevet oprettet som bruger i LetDialog, kan du deltage i de dialoger, som du er inviteret til. Du kan deltage i flere dialoger med forskellige deltagere på én gang. Du har ikke selv mulighed for at starte en dialog, men du kan altid skrive beskeder i de dialoger, som du deltager i.

Når du logger ind i LetDialog får du vist en oversigt over alle de dialoger, som du deltager i. Klikker du på en dialog kan du skrive med de deltagere, som indgår i dialogen. Udover beskeder kan du også se de handlinger, der er foretaget, eksempelvis når en deltager bliver tilføjet til samtalen, eller at en bruger har givet samtykke.

Image
Guide med fremhævede elementer til hvordan man kan deltage i dialoger

• Den blå prik i dialogoversigten indikerer, at der er ny besked i dialogen

• Dine beskeder er markeret med blå og modtagers beskeder er markeret med grå

• I tekstfeltet "Skriv besked" indtaster du dine beskeder - ligesom du kender det fra andre beskedtjenester. Beskeden sendes ved et klik på den blå pil til højre for tekstfeltet

• Klik på kameraikonet til venstre for tekstfeltet for at sende et billede

• Den blå info-knap i højre hjørne viser dig information om dialogen

• Her kan du læse lovgrundlaget, downloade dialogen som PDF og se generelle informationer om dialogen såsom emne, deltageroplysninger mm.
      OBS: Det er ikke alle telefoner, som understøtter download af PDF.

• Under dialog information finder du også samtykkefunktionen. Såfremt der mangler et samtykke fra en deltager vil det markeres her (Læs mere her