Kan jeg genpublicere et referat med godkendelser på?

Ja, og du kan også vælge om brugernes godkendelser fra den tidligere version af referatet skal bevares eller nulstilles. Se hvordan nedenfor.

Sådan nulstiller du godkendelser fra et tidligere referat:

• Du er i gang med at frigive en ny version af referatet, og klikker på Frigiv på detalje-siden

• Inden den endelige frigivelse præsenteres vises en liste med punkter, der tidligere er blevet godkendt af mindst en bruger

Image
Frigiv påny

• Ønsker du at nulstille brugerens tidligere godkendelse, sætter du et flueben ud for punkterne

• Ønsker du ikke at nulstille brugerens godkendelse, undlades fluebenet.

• Klik på Frigiv

Har du valgt at nulstille, vil de som tidligere har godkendt et punkt modtage en mail, om at de skal godkende påny.