Support

Latest news

2024-07-11
Den seneste produktopdatering til LetDialog indeholder en række nye muligheder, heriblandt at du nu kan vedhæfte word-dokumenter i en dialog. Der er også ændringer, når du opretter din adgangskode ved brug af e-mail og adgangskode, samt en række øvrige optimeringer og fejlrettelser.
2024-07-05
Vi lancerer snart en ny version af FirstAgenda Prepare-appen. Hvis du har en ældre version end 8.0.14, skal du opdatere appen for at sikre den bedste oplevelse med brugen af appen herunder push-notifikationer.
2024-06-20
I den seneste version af FirstAgenda Publication er det blevet muligt at vise informationsfeltet fra FirstAgenda Prepare i Publication for et givent udvalg. Derudover har udvalgsindstillingssiden fået et opdateret udseende, mens der er blevet foretaget en række mindre rettelser.
2024-06-20
Den seneste produktopdatering til LetDialog indeholder en række forbedringer og fejlrettelser. Det er nu bl.a. muligt at invitere en fjernet bruger tilbage til en organisation med den samme mail.