Support

Latest news

2023-01-20
Her følger lige et par opdateringer på FirstAgenda Publication. Her er der bl.a. blevet arbejdet på en udvidelse af PDF'en, mens vi har løst en bug omkring deeplinks 😊
2023-01-10
STORSKÆRM PDF PDF er aktiv mens “Indstilling” bliver slettet: Scenarie: Visningen af storskærmen er aktiveret, og der vises en vedhæftet PDF. Administrator sletter Indstillingen, mens visningen af PDF på storskærm stadig er aktiveret. Når administrator sletter indstillingen bliver PDF’en vist på samtlige af mødets punkter.
2023-01-10
Mulighed for at tilkendegive ikke-journalpligtige dialoger ved manuel sletning af dialog. Brugerne har nu mulighed for at vælge mellem om dialogen, som de sletter, er journaliserings pligtig eller ej.
2023-01-02
Oprydning i generatorindstillingerNogle generatorindstillinger blev ikke anvendt og andre generatorindstillinger havde navne, der ikke indikerede den reelle funktion. Der er nu foretaget en slankning af indstillingerne og de har nu alle retvisende navne. Fremadrettet er der følgende generatorindstillinger: