Nyheder

For at sikre at du til alle tider får det bedst mulige produkt, opdaterer vi løbende alle vores løsninger.

Bliv klogere på nye features og andre opdateringer lige her.

Nyeste opdateringer fra alle produkter

2024-04-12
Vi har opdateret løsningen, så Live nu tager højde for, hvornår møderne slutter.
2024-04-11
Vi har opdateret Publications PDF-motor
2024-04-08
I denne produktopdatering af FirstAgenda Live har vi haft vores fokus rettet mod en række fejlrettelser, der har relateret sig til organisationens logo og sprog.
2024-04-03
Med den seneste app-version har vi fokuseret på at optimere Prepare-appen i forhold til tilgængelighed og WCAG.