Nyheder Letdialog

LetDialog 2 - Vedhæft worddokument samt forskellige øvrige optimeringer

Indsendt af Andreas den tor, 11/07/2024 - 10:57
Den seneste produktopdatering til LetDialog indeholder en række nye muligheder, heriblandt at du nu kan vedhæfte word-dokumenter i en dialog. Der er også ændringer, når du opretter din adgangskode ved brug af e-mail og adgangskode, samt en række øvrige optimeringer og fejlrettelser.

LetDialog 2 - Inviter fjernet bruger med samme mail

Indsendt af Andreas den tor, 20/06/2024 - 09:30
Den seneste produktopdatering til LetDialog indeholder en række forbedringer og fejlrettelser. Det er nu bl.a. muligt at invitere en fjernet bruger tilbage til en organisation med den samme mail.

LetDialog 2 - Sproglige forbedringer og små fejlrettelser

Indsendt af Andreas den tor, 06/06/2024 - 10:17
Den seneste produktopdatering til LetDialog indeholder en række forbedringer og fejlrettelser. Her har vi bl.a. foretaget nogle sproglige optimeringer i appen, mens det nu kun er muligt at indtaste tal i CPR-feltet.

LetDialog - version 2023.03

Indsendt af Andreas den ons, 08/03/2023 - 09:53

Rettelser og forbedringer af apps

Der er i den seneste tid blevet rettet i LetDialog-appen, så den stemmer overens med webversionen.

LetDialog - Ny funktionalitet til AD brugere

Indsendt af Emilie den tir, 10/01/2023 - 11:19

Mulighed for at tilkendegive ikke-journalpligtige dialoger ved manuel sletning af dialog.

Brugerne har nu mulighed for at vælge mellem om dialogen, som de sletter, er journaliserings pligtig eller ej.