Nyheder

For at sikre at du til alle tider får det bedst mulige produkt, opdaterer vi løbende alle vores løsninger.

Bliv klogere på nye features og andre opdateringer lige her.

Nyeste opdateringer fra alle produkter

2024-05-03
I den seneste produktopdatering til FirstAgenda Live, er det blandt andet nu blevet muligt at se et datostempel for, hvornår en mødedeltager har meldt afbud
2024-05-01
En ny version af FirstAgenda Prepare appen til iPad er netop blevet tilgængelig i App Store. Opdateringen indeholder en række fejlrettelse - bl.a. vedrørende øvrigt materiale, links i dokumenter og push notifikationer.
2024-04-12
Vi har opdateret løsningen, så Live nu tager højde for, hvornår møderne slutter.
Vi har opdateret Publications PDF-motor