Nyheder

For at sikre at du til alle tider får det bedst mulige produkt, opdaterer vi løbende alle vores løsninger.

Bliv klogere på nye features og andre opdateringer lige her.

Nyeste opdateringer fra alle produkter

2024-07-11
Den seneste produktopdatering til LetDialog indeholder en række nye muligheder, heriblandt at du nu kan vedhæfte word-dokumenter i en dialog. Der er også ændringer, når du opretter din adgangskode ved brug af e-mail og adgangskode, samt en række øvrige optimeringer og fejlrettelser.
2024-07-05
Vi lancerer snart en ny version af FirstAgenda Prepare-appen. Hvis du har en ældre version end 8.0.14, skal du opdatere appen for at sikre den bedste oplevelse med brugen af appen herunder push-notifikationer.
2024-06-20
I den seneste version af FirstAgenda Publication er det blevet muligt at vise informationsfeltet fra FirstAgenda Prepare i Publication for et givent udvalg. Derudover har udvalgsindstillingssiden fået et opdateret udseende, mens der er blevet foretaget en række mindre rettelser.
2024-06-20
Den seneste produktopdatering til LetDialog indeholder en række forbedringer og fejlrettelser. Det er nu bl.a. muligt at invitere en fjernet bruger tilbage til en organisation med den samme mail.