Nyheder FirstAgenda Management

FirstAgenda Management - Version 2024.2

Indsendt af Andreas den man, 19/02/2024 - 10:50

I denne produktopdatering til FirstAgenda Management har vi foretaget en række små layoutforbedringer samt nogle mindre fejlrettelser.

FirstAgenda Management - version 2023.8

Indsendt af Andreas den fre, 01/12/2023 - 12:53

I den seneste produktopdatering, har vi haft et særligt fokus på udvikling af den nye PDF-generator i FirstAgenda Management. Derudover har vi foretaget nogle småjusteringer og fejlrettelser for at sikre stabilitet i løsningen.

FirstAgenda Management release 2023.7

Indsendt af Andreas den tor, 12/10/2023 - 08:53
I den seneste produktopdatering af FirstAgenda Management, har vi sat fokus på en række kundeønsker samt generelle performanceoptimeringer i løsningen.

Management – RELEASE – version 2023.6

Indsendt af Andreas den man, 17/07/2023 - 08:27

I den seneste produktopdatering af FirstAgenda Management, har vi taget hul på at forbedre ”Aktuelt-fanen”, som fremadrettet vil hedde ”Aktive møder”

Derudover har vi også foretaget en række performance-optimeringer, som har sat lidt mere fart på de forskellige processer 😊

NYE FUNKTIONALITETER

Management – RELEASE – version 2023.5

Indsendt af Andreas den ons, 28/06/2023 - 09:38

Mens mange er begyndt at hoppe på sommerferie, er der blevet arbejdet på en produktopdatering på FirstAgenda Management. Opdateringen indeholder bl.a. en række kundeønsker, enkelte fejlrettelser samt teknisk vedligeholdelse.

NY FUNKTIONALITET

FirstAgenda Management - Version 2023.4

Indsendt af Andreas den ons, 24/05/2023 - 10:01
Den seneste release af FirstAgenda Management indeholder en række opdateringer af WorkPoint-integrationen. Derudover er der også blevet arbejdet på en ny PDF-motor, samt en række generelle opdateringer i systemet. Alt dette kan du læse mere om nedenfor.

Management – version 2023.3

Indsendt af Andreas den ons, 03/05/2023 - 08:17

Der er netop blevet releaset en ny version af FirstAgenda Management, og her har den nye version fået en lille make-over, hvor både farverne og logoet er blevet skiftet. Dette betyder ligeledes, at FirstAgenda Management og FirstAgenda Prepare nu har et mere ensartet udseende.

Udover de kosmetiske ændringer er der også blevet lavet følgende optimeringer:

Møder og punkter

Management - version 2023.2.1

Indsendt af Andreas den man, 17/04/2023 - 08:14

I fredags foretog vi en række fejljusteringer på den seneste produktopdatering på FirstAgenda Management. Helt specifikt er der tale om:

Dedikeret visning af punkt:

• Når et punkt har status ikke-klar og der er tilknyttet et dokument fra WorkZone, så virker knapperne Rediger og Slet igen.
  • Knappen "Upload fra fil" virker ligeledes igen.

Vi beklager den ulejlighed, det eventuelt måtte have skabt.