FirstAgenda Management - Version 2024.3

Indsendt af Andreas den fre, 24/05/2024 - 14:06

I den seneste produktopdatering til FirstAgenda Management, har vi haft et overvejene fokus på performance, sikkerhed og stabilitet i løsningen. Derudover har vi tilføjet en lille detalje under "Afhold-fanen", når der er tale om et lukket punkt. 

  • En hurtigere løsning: Vi har arbejdet på at øge performance i FirstAgenda Management. Derfor vil løsningen nu respondere hurtigere, når du klikker dig rundt. Dette gælder lige fra, at du klikker dig rundt mellem punkterne og til afhold-fanen, når referatet skal udarbejdes.
     
  • Sikkerhed og stabilitet: I forbindelse med produktiopdateringen har vi også arbejdet med nogle påkrævede sikkerheds- og stabilitetsrettelser, så vi sikrer, at løsningen fortsat lever op til vores høje standarder for sikkerhed og stabilitet.
     
  • Tydeligt lukket punkt: Vi har også gjort det tydeligt under "Afhold-fanen", hvis der er tale om et lukket punkt, når dagsordensamlerne udarbejder referater.
     

OBS. Ændringerne slår ikke automatisk igennem for On Premise kunder, så tag derfor fat i vores support, hvis I ønsker at blive opgraderet til seneste version.