Nyheder FirstAgenda Publication

FirstAgenda Publication - Vis informationsfelt for et givent udvalg

Indsendt af Andreas den tor, 20/06/2024 - 10:55
I den seneste version af FirstAgenda Publication er det blevet muligt at vise informationsfeltet fra FirstAgenda Prepare i Publication for et givent udvalg. Derudover har udvalgsindstillingssiden fået et opdateret udseende, mens der er blevet foretaget en række mindre rettelser.

FirstAgenda Publication - Specialtegn kan nu vises

Indsendt af Andreas den tir, 21/05/2024 - 13:05
  • Specialtegn bliver nu vist i stedet for sorte firkanter: Nogle af jer har muligvis oplevet, at der er opstået små sorte firkanter, hvor der ellers skulle have været specialtegn i dagsordener og referater i FirstAgenda Publication. Dette skyldes, at der været udfordringer med at håndtere specialtegn i overførslen fra Prepare til Publication. Dette er nu blevet rettet, så de fleste specialtegn understøttes, og de små firkanter dermed ikke længere vil opstå. Rettelsen gælder på både tidligere og fremtidige møder.

FirstAgenda Publication - Release 2023.10

Indsendt af Andreas den tir, 17/10/2023 - 08:27
I denne produktopdatering til FirstAgenda Publication har vi fokuseret på en række forbedringer i forhold til tilgængeligheden.

FirstAgenda Publication - 2023.08

Indsendt af Andreas den fre, 22/09/2023 - 11:32

I denne release af FirstAgenda Publication er der blevet tilføjet mere information til Publication API’et, foretaget en række sikkerhedsrettelser samt lavet en teknisk opgradering af administrationssiden.

Publication Release 2023.06

Indsendt af Andreas den tir, 25/07/2023 - 08:58
I denne release af Publication har vi fokuseret særligt på små justeringer og optimeringer, som har til formål at styrke både oplevelsen og brugervenligheden i First-Agenda Publication. Dertil har vi også tilføjet en ny mulighed for at tilføje informationstekst til abonnementssiden. Alt dette kan du læse mere om nedenfor.

Publication - Release 2023.03 - Optimering af deeplinks til udvalg på interne sider

Indsendt af Andreas den fre, 17/03/2023 - 10:38

Med denne release, kommer der en vigtigt ændring til kunder med interne sites 

  • Deeplinks til udvalg på interne sider er optimeret, så de nu kan tilgås efter login. 

Det vil sige, at hvis du linker til et konkret udvalg på en intern side, vil du blive bedt om at logge ind, hvis du ikke allerede er logget ind. Du vil altså komme hen til det pågældende udvalg og ikke forsiden, som det var før. 

Rettelsen er gældende for alle mails sendt fra torsdag d. 16/4 og fremefter.