FirstAgenda Publication - Vis informationsfelt for et givent udvalg

Indsendt af Andreas den tor, 20/06/2024 - 10:55

I den seneste version af FirstAgenda Publication er det blevet muligt at vise informationsfeltet fra FirstAgenda Prepare i Publication for et givent udvalg. Derudover har udvalgsindstillingssiden fået et opdateret udseende, mens der er blevet foretaget en række mindre rettelser.

Ny funktionalitet

• Informationsfelt fra Prepare kan vises i Publication: Det er nu blevet muligt at aktivere visning af informationsfeltet fra FirstAgenda Prepare for et specifikt udvalg i Publication. Dette slåes til af administratorer under "Udvalg" i indstillingerne til Publication. Se vejledningen her for at se, hvordan du aktiverer funktionen

Rettelser

• Ved grupperinger skal et udvalg være i en gruppering før det bliver vist på siden. Før kunne udvalg fremsøges eller linkes til, hvis de var valgt til visning på siden, selvom de ikke var i en gruppering.

• <h4>-tags har nu samme farve som andre heading-tags i stedet for blå.