Nyheder FirstAgenda Prepare

FirstAgenda Prepare - Nye muligheder ved "send til gennemlæsning"

Indsendt af Andreas den man, 25/09/2023 - 09:20
I den seneste produktopdatering af FirstAgenda Prepare, har vi gjort det nemmere at afholde for-møder forud for det rigtige møde. Derudover har vi også foretaget en række optimeringer og tilføjelser, og du kan læse meget mere om disse i denne releasenote.

Ny opdatering af Prepare-appen - Version 8.0.7

Indsendt af Andreas den tir, 05/09/2023 - 13:23

I forbindelse med gårsdagens opdatering af Prepare-appem til iPad, opstod der er en udfordring, der fik appen til at lukke uden varsel efter 30-60 sekunder. 

Denne udfordring er nu blevet løst i den seneste opdatering af appen, der ligger tilgængelig i App Store som Version 8.0.7 

Husk, at hvis ikke du har automatisk opdatering aktiveret i App Store, skal du manuelt opdatere appen. 

FirstAgenda Prepare - Ny “Spinner” ved login på iPad -

Indsendt af Andreas den man, 04/09/2023 - 11:24

Benytter du indimellem vores app til iPad, har du muligvis også haft en fornemmelse af, at loginprocessen er langsom. 

Selvom det kan virke som om, at systemet er langsomt, er den i fuld gang med at logge dig ind. For at gøre dette tydligere, har vi tilføjet en lille “spinner”, der indikerer, at du er lige på trapperne til at komme ind i appen.

Tilføjelsen er trådt i kraft i den seneste version af Prepare-appen, der er tilgængelig i App Store: Version 8.0.6 

FirstAgenda Prepare - Optimeringer og fejlrettelser

Indsendt af Andreas den tor, 24/08/2023 - 09:51

Vi har det sidste stykke tid arbejdet på en lang række forbedringer og optimeringer, herunder både generelle performance-optimeringer, men også forskellige fejlrettelser, som samlet set skaber en mere velsmurt Prepare-maskine.
 

Nedenfor finder du oversigten over de forskellige justeringer og fejlrettelser, der er blevet foretaget. 
 

Administrationsdelen 

  • Slettet invitation bliver nu fjernet fra Prepare og Live

FirstAgenda Prepare - Mange gode nyheder

Indsendt af Andreas den tir, 18/07/2023 - 12:48

Der er det seneste stykke tid blevet knoklet på en lang række optimeringer i FirstAgenda Prepare. Det er bl.a. blevet muligt at aktivere automatisk sletning af møder, benytte Touch- og Face-ID med udvidet timeout, mens der også er blevet foretaget en række optimeringer af brugeradministrationen. 

FirstAgenda Prepare - Ny hurtig genvej og rettelse af infoboks

Indsendt af Andreas den fre, 16/06/2023 - 09:22

Med den seneste opdatering af FirstAgenda Prepare, er det nu blevet muligt for alle vores AD-kunder, at oprette en redirect-URL, mens info-boksene rundt i Prepare virker igen. 

  • Hurtig genvej til FirstAgenda Prepare med en redirect-URL: Med redirect-URL'en kan organisationsadministratorerne lave en hurtig genvej til FirstAgenda Prepare, således at brugerne slipper for først at skulle forbi FirstAgendas loginboks, men derimod kommer direkte ind på den organisation, som redirect-URL'en peger på.

FirstAgenda Prepare - Et par fejlrettelser

Indsendt af Andreas den ons, 07/06/2023 - 10:56
Som nogle af jer måske har opdaget, så har vi været udfordret af, at nogle AD-brugere har fået tilknyttet en forvirrende @temp-mail, når de er logget direkte på FirstAgenda Prepare uden at benytte den tilsendte invitation. Dette, samt et par yderligere udfordringer, er blevet løst i seneste opdatering.