FirstAgenda Prepare - iPad app version 8.0.13

Indsendt af Emilie den ons, 03/04/2024 - 14:19

Vi har gennem et godt samarbejde med en blind politiker fået fjernet de største udfordringer ved brug af VoiceOver (oplæsning) på iPad. Vi arbejder fortsat på at det bliver endnu bedre.

VOICEOVER

• Oplæsning af dokumenter :

Når en bruger stopper midt i oplæsningen af et dokument, måske for at genhøre en sætning, så starter Voiceover ikke længere øverst på den side, brugeren stod på, men ved den tekstpassage, brugeren er kommet til.

• Overlay m. Markeringsværkøj mm er fjernet

At overlayet er fjernet, når VoiceOver er aktiveret, løser ikke kun problemet ovenfor i forhold til oplæsning af dokumenter, men fjernede også en mindre gene, hvor “Markeringsværktøjet” og eventuelle markeringer for delte kommentarer forstyrrede oplæsningen.

• Oversættelse af Alt-tekster

Alt-tekster på ikoner er nu oversat til DK, NO og SE.