Hvorfor mangler jeg en eller flere mødedeltagere i "Status for godkendelse"?

Derfor mangler du en eller flere mødedeltagere i "Status for godkendelse"

Det kan skyldes at mødedeltageren ikke var udvalgsmedlem, inden du aktiverede godkendelse på punktet. Klik på “Ja, tilføj brugere” for at få mødedeltageren ind på listen.

Image
Status for godkendelse

Det kan også skyldes at mødedeltageren endnu ikke har aktiveret sin invitation til FirstAgenda Prepare og derved ikke har en aktiv bruger. Dette er nødvendigt, før det er muligt at sætte en mødedeltager til at godkende i FirstAgenda Prepare.

Image
Mangler godkendelse