Hvordan downloader jeg indholdet af mine møder i appen?

Sådan downloader du indholdet af dine møder på app:

Download af indhold fra mødets forside

På mødets forside er der en PDF knap øverst i højre hjørne. Når du trykker på den kommer der forskellige valgmuligheder frem:

Image
Klik på PDF knappen i højre hjørne

Du har altid mulighed for at downloade dine noter og delte kommentarer ned.

Derudover kan den ansvarlige for udvalget også have givet dig lov til at downloade en fuld dagsorden. Hvis du gerne må hente en fuld dagsorden har du også mulighed for at downloade dine markeringer.

Hvis ikke det er en mulighed at downloade en fuld dagsorden, skyldes det, at den ansvarlige for udvalget ikke har slået denne mulighed til.

Download et enkelt dokument i appen

Ligesom på web har du også mulighed for at gå ind på et punkt, og downloade det enkelte dokument, eksempelvis en sagsfremstilling.

• Du downloader et enkelt dokument ved at trykke på PDF knappen øverst i højre hjørne:

Image
Tryk på PDF knappen

• Tryk herefter på 'Del'-knappen:

Image
Tryk på del knappen

• Vælg hvilken måde du gerne vil hente dokumentet ud af appen:

Image
Vælg hvordan dokumentet skal hentes ud af appen