Hvordan skifter jeg region på web?

Sådan skifter du region på web

Hvis du logget ind på web.firstagenda.com, kan du skifte om til web.firstagenda.eu ved at gøre følgende:

• Klik på adresselinjen i toppen af skærmen

• Søg på web.firstagenda.eu

• Log ind med samme brugernavn/e-mail og adgangskode, som du plejer

• Du har nu skiftet region og er logget ind på web.firstagenda.eu

Hvis du på forhånd ved, at du skal skifte region, kan du med fordel blot starte med at søge på web.firstagenda.eu i adresselinjen.

Nedenstående video viser dig hvordan du skifter region fra web.firstagenda.com til web.firstagenda.eu: