Hvordan ændrer jeg min personlige e-mail og mit mobilnummer?

Det er vigtigt, at du altid holder dine brugerindstillinger ved lige og har registreret en korrekt personlig e-mail og et korrekt mobilnummer.

Skulle du en dag glemme din adgangskode, er det den personlige e-mail og dit mobilnummer du skal bruge for at kunne skifte adgangskoden til en ny.

Sådan ændrer du din personlige e-mail og dit telefonnummer:

• Log ind i webversionen af FirstAgenda Prepare: https://web.firstagenda.com

• Klik på dine initialer øverst til højre

• Du bliver ført over på brugeradministrationssiden hvor du kan foretage ændringer

• I venstremenuen klikker du på Login og Sikkerhed

Image
Login og sikkerhed

• Ud fra feltet E-mail og feltet Mobilnummer trykker du på Rediger og indsætter din nye e-mail adresse og dit nye mobilnummer.

• Tryk på Gem når du har foretaget dine ændringer