Hvorfor modtager jeg ikke mails?

Der kan være forskellige årsager til, at du ikke modtager dine mails fra FirstAgenda Prepare:

• Mailen er landet i mappen "Uønsket mails" (eller mappen "Clutter" i Outlook 2016). Tjek mapperne i dit mailprogram.

• Mailen er landet i din organisations spamfilter. Kontakt din sikkerhedsafdeling og få dem til at tjekke, om der er sat restriktioner op i forhold til at modtage mails fra FirstAgenda Prepare samt Amazon AWS eller Binero.

• Du er registreret med en forkert e-mailadresse. Kontakt din administrator for organisationen, som kan hjælpe med at rette mailen.

Hvis ingen af delene virker, kan en administrator for din organisation kontakte os, så vi kan se på hvad årsagen kan være.