Kan jeg læse møder hvis jeg er offline?

Ja, men før det er muligt, skal dagsordnen eller referatet gøres tilgængelig offline. Dette skal gøres, mens du stadig er online.

Bemærk: at en administrator for udvalget skal have aktiveret offline-funktionen, før det er muligt at lægge møder offline.

Det er kun muligt at læse møderne offline i app'en.

Sådan gør du et møde tilgængeligt offline

• Log ind i app'en

• Vælg mødet, som du vil læse, når du er offline

• På forsiden af mødet skal du klikke på "Gør tilgængelig offline" nederst i højre hjørne

Image
Gør mødet offline

• Der går nu et øjeblik, inden mødet er hentet ned på din iPad. Tiden det tager at downloade afhænger af størrelsen på mødet

Image
Downloader møde

Dit møde kan nu læses i offline-mode. "Offline"-knappen har skiftet farve til grøn.

Det betyder, at mødet nu er hentet ned på din iPad.

I venstremenunen fremgår det, hvilke møder i udvalget du kan læse i offline-tilstand. Kig efter den lille nedadgående pil ud for møderne. Se eksemplet nedenfor.

Image
Downloadet møde i venstremenuen