Kan jeg lave noter og markeringer, når jeg er offline?

Noter

Ja, du kan godt lave noter i en dagsorden, der ligger offline. Du laver noter i offline på samme måde som i online.

Når du er offline, vil du kunne se, hvor i dokumentet du har dine noter. De vises ved hjælp af et blåt noteikon, ligesom i online.

Markeringer

Dine markeringer kan du se, når du er offline, ligesom det også er muligt at lave nye markeringer i offline-tilstand.

Så snart du er online igen, vil dine offline-markeringer bliver synkroniseret op imod den seneste version af dagsordnen. Det betyder blandt andet, at hvis der er blevet publiceret en nyere version af dagsordnen, mens du var offline, så vil dine markeringer blive synkroniseret op imod den nyeste version.