Offline - Er det sikkert?

Som du kan læse nedenfor, har vi sat sikkerheden i centrum ved brug af offline-mode.

Sikkerhed ved lagret data på iPad

Dine downloadede dagsordner og referater, ligger i iPaden's lokale lager og er derfor krypterede og utilgængelige for andre, ved hjælp af iPad’ens system til kryptering og databeskyttelse. Derudover har vi sikret, at det ikke er muligt at tage backup af det lokale lager hverken i iCloud eller iTunes.

Vil du læse mere om databeskyttelse på iPads, så gå til afsnittet ”Encryption and Data Protection” i dokumentet iOS Security.

Sådan kan du selv gøre noget ved sikkerheden

Vi anbefaler, at Lås med kode er slået til og Enkel adgangskode er slået fra i ”Indstillingerne” på din iPad. Når "Enkel adgangskode" er slået fra, kan du indtaste en udvidet adgangskode. Sæt også ”Kræv adgangskode” til Straks.
Hvis du har en iPad Air 2, vil det være en god idé at benytte dit fingeraftryk til at låse din iPad op med. Tilføj dit fingeraftryk under Touch-ID & adgangskode i "Indstillingerne".

Yderligere vil du altid kunne slette de downloadede dagsordner ved at klikke på Ryd lokalt lager under app'ens indstillinger (kig efter det lille blå tandhjul i nederste venstre hjørne på udvalgsniveau).

Husk også på, at du altid skal benytte brugernavn og adgangskode til app'en - også selv om du er offline.