Hvordan skifter jeg min 4-cifrede offline-kode?

Du kan kun skifte din 4-cifrede offline-kode, hvis app'en er online og iPad'en ikke er sat i fly-tilstand.

Sådan skifter du din 4-cifrede offline-kode:

• Log ind i FirstAgenda Prepare app'en

• Klik på det lille tandhjul nederst i venstre hjørne

• Klik på knappen "Skift offline-kode"

Image
Sådan skifter du din offline-kode

• Indtast din nye offline-kode. Den bliver gemt automatisk, når du er færdig med at indtaste

Image
Indtast din nye offline-kode

NB: Hvis du har sat din FirstAgenda Prepare app i offline-tilstand (inde i app'en) og du logger ud og du derefter ikke kan huske din 4-cifrede offline-kode, så bliver du nødt til at geninstallere app'en. Når du har geninstalleret din app, kan du logge ind med dit FirstAgenda Prepare login og derefter skifte din 4-cifrede offline-kode. Hvis du har sat selve iPad'en i flytilstand og du har glemt din offline-kode, så skal du slå fly-tilstand fra på iPad'en og følge vejledningen ovenfor.