Hvordan opretter jeg en ny dialog? (app)

Nedenfor finder du vejledning til både den nye og gamle LetDialog app. Vejledningen til den nye LetDialog er først.

Image
Nyt LetDialog Logo

Som medarbejder kan du oprette dialoger i LetDialog. En dialog kan bestå af direkte kontakt mellem dig og en borger, eller den kan involvere flere andre personer f.eks. forældre, lærer, psykolog og sagsbehandler.

Når du opretter en dialog, så er du pr. automatik dialogansvarlig. Den dialogansvarlige i dialogen kan følgende:

• Tilføje andre deltagere til dialogen

• Gøre en deltager til samtykkegiver

• Gøre en deltager til dialogansvarlig

• Lukke dialogen

• Genåbne dialogen

Sådan opretter du en dialog på app

• Log ind i LetDialog appen på din smartphone

• Klik på ‘Opret dialog’ øverst i højre hjørne

• Du ser nu en liste over de organisationsenheder du har adgang til. Vælg den organisationsenhed, som dialogen skal oprettes under, og klik på Fortsæt

• Udfyld dialogoplysningerne

1. Emne: Angiv emnet for dialogen

2. Omhandler: Angiv hvem eller hvad dialogen handler om

3. Rolle: Angiv din rolle i dialogen (f.eks. Mentor, kontaktperson eller lign.)

Image
Opret dialog i app

1. Klik på Opret dialog

2. Du skal nu tilføje deltagere til dialogen. Det kan du gøre ved at søge en eksisterende bruger frem, ved at klikke på søgefeltet. Du kan også oprette og invitere en helt ny bruger ved at klikke på Plus-ikonet ud fra Opret og inviter ny bruger

1. Klik her for at læse mere om, hvordan du opretter og inviterer en bruger

3. Angiv deltagerens rolle i dialogen (f.eks. "Deltager"), om deltageren skal være dialogansvarlig og/eller samtykkegiver. Klik derefter på Tilføj deltager

Klik afslutningsvist på Gå til dialog

Image
Opret dialog i app

Dialogen er nu oprettet og de tilføjede deltagere er tilknyttet

Kan du ikke søge deltageren frem, som du skal have en dialog med?

Så er deltageren sandsynligvis ikke oprettet i LetDialog. Læs her, hvordan du opretter en bruger i LetDialog.

Image
Gammelt LetDialog logo

Som intern medarbejder kan du oprette dialoger i LetDialog. En dialog kan bestå af direkte kontakt mellem dig og en borger, eller den kan involvere flere andre personer f.eks. forældre, lærer, psykolog og sagsbehandler. Når du opretter en dialog, så er du pr. automatik dialogansvarlig. Den dialogansvarlige i dialogen kan følgende:

• Tilføje andre deltagere til dialogen

• Gøre en deltager til samtykkegiver

• Gøre en deltager til dialogansvarlig
    (OBS: Det er kun muligt at gøre en bruger til dialogansvarlig, hvis brugeren har "Opret dialog"-rettighed i den organisationsenhed, hvor dialogen er oprettet)

• Lukke dialogen

• Genåbne dialogen

Vejledning til hvordan du opretter en dialog på app

Følg denne vejledning for at oprette en ny dialog.

1. Log ind i LetDialog på din smartphone og klik på det blå ikon i højre hjørne af skærmen

2. Er du medlem af flere organisationer, vælg da den organisationsenhed, som dialogen skal oprettes under, udfyld felterne og klik "Gem"
    *(Er du blot medlem af én organisation, vil du komme direkte til udfyldningsfelterne.)

3. Tilføj deltagere til dialogen ved at klikke på det blå ikon i højre hjørne

Image
Guide med fremhævede elementer til hvordan man tilføjer deltager til dialog med KMD NOVA ESDH

1. Søg deltageren frem, som skal indgå i dialogen og klik på deltageren

2. Angiv deltagerens rolle i dialogen (f.eks. "Deltager"), om deltager skal være samtykkegiver og/eller dialogansvarlig og afslut med "Gem"

3. Gå tilbage i dialogen ved at klikke på pilen og skriv nu din første besked i dialogen

Image
Guide med fremhævede elementer til hvordan man tilføjer deltager til dialog med KMD NOVA ESDH

Kan du ikke søge deltageren frem, som du skal have en dialog med? Så er deltageren sandsynligvis ikke oprettet i LetDialog. Læs mere om, hvordan du kan hjælpe vedkommende her.