Hvordan lukker jeg en dialog?

Sådan lukker du en dialog

Du kan lukke en dialog, hvis du ikke længere ønsker, at den skal være aktiv ved at trykke på "Luk dialog" som vist med den blå pil på nedenstående billede.

Image
Under info-menuen findes "luk dialog"-knappen

En lukket dialog vil stadig fremgå på dit dialogoverblik, og du har mulighed for at genåbne en lukket dialog. For at genåbne dialogen klikker du dig ind på selve dialogen, og så klikker du på "Info", og du vil se muligheden "Genåben dialog" som vist på nedenstående billede.

Image
Under info-menuen findes "Genåben dialog"-knappen

En lukket dialog vil blive slettet efter 30 dage, hvis den ikke genåbnes.

Image
Under de tre prikker i højre side under en dialog findes slet-knappen

Når en dialog er lukket, har du også mulighed for at slette den helt, ved at trykke på "Slet" som vist med blå pil på ovenstående billede. Bare vær opmærksom på, om andre deltagere i dialogen har behov for at journalisere dialogen, inden den slettes.

Dialogoverblik

Hvis du har oprettet flere forskellige dialoger fra forskellige sager, vil du altid kunne få et overblik over dem i LetDialog. Du skal bare klikke på "Dialoger" under menuen øverst til venstre:

Image
Under menu-knappen findes dialog-knappen som giver dialogoverblikket