Hvordan opretter jeg en ny dialog? (web)

Nedenfor finder du vejledning til både den nye og gamle version af LetDialog. Vejledningen til den nye LetDialog er først.

Image
Nyt LetDialog Logo

Som intern medarbejder kan du oprette dialoger i LetDialog. En dialog kan bestå af direkte kontakt mellem dig og en borger, eller den kan involvere flere andre personer f.eks. forældre, lærer, psykolog og sagsbehandler.

Når du opretter en dialog, så er du pr. automatik dialogansvarlig. Den dialogansvarlige i dialogen kan følgende:

• Tilføje andre deltagere til dialogen

• Gøre en deltager til samtykkegiver

• Gøre en deltager til dialogansvarlig

• Lukke dialogen

• Genåbne dialogen

Sådan opretter du en dialog på web

• Log ind på app.letdialog.dk

• Klik på ‘Opret dialog’ ud fra Dialoger i venstremenuen

Image
Opret dialog

• Du ser nu en liste over de organisationsenheder du har adgang til. Vælg den organisationsenhed, som dialogen skal oprettes under, og klik på Fortsæt

Image
Vælg organisationsenhed som dialogen skal oprettes i

• Udfyld dialoginformationerne

1. Emne: Angiv emnet for dialogen

2. Omhandler: Angiv hvem eller hvad dialogen handler om

3. Rolle: Angiv din rolle i dialogen (f.eks. Mentor, kontaktperson eller lign.)

Image
Udfyld dialoginfo

Image
Tilføj bruger til dialog

Angiv deltagerens rolle i dialogen (f.eks. "Deltager"), om deltager skal være dialogansvarlig og/eller samtykkegiver. Klik derefter på Tilføj deltager

• Klik afslutningsvist på Gå til dialog

Dialogen er nu oprettet og du kan skrive til deltagerne som indgår i dialogen.

Klik her for at se en video om, hvordan du opretter en dialog på web.

Kan du ikke søge deltageren frem, som du skal have en dialog med?

Så er deltageren sandsynligvis ikke oprettet i LetDialog. Læs her, hvordan du opretter en bruger i LetDialog.

Image
Gammelt LetDialog logo

Opret dialog

Som intern medarbejder kan du oprette dialoger i LetDialog. En dialog kan bestå af direkte kontakt mellem dig og en borger, eller den kan involvere flere andre personer f.eks. forældre, lærer, psykolog og sagsbehandler. Når du opretter en dialog, så er du pr. automatik dialogansvarlig.

Den dialogansvarlige i dialogen kan:

• Tilføje andre deltagere til dialogen

• Gøre en deltager til samtykkegiver

• Gøre en deltager til dialogansvarlig
    (OBS: Det er kun muligt at gøre en bruger til dialogansvarlig, hvis brugeren har "Opret dialog"-rettighed i den organisationsenhed, hvor dialogen er oprettet)

• Lukke dialogen

• Genåbne dialogen

Vejledning

Følg denne vejledning for at oprette en ny dialog.

1. Log ind i LetDialog på www.letdialogen.dk og klik "Opret dialog"
Image
Blå "Opret Dialog"-knap
  1. Vælg den organisationsenhed som dialogen skal oprettes under, udfyld felterne og klik "Gem"

• Emne: Angiv hvad formålet er med dialogen, og hvad deltagerne kan forvente af kontakt i dialogen

• ​Omhandler (persons navn): Skriv navnet på den person, som dialogen drejer sig om

• Rolle: Angiv din rolle i dialogen (F.eks. dialogansvarlig, kontaktperson, mentor eller lignende). Er automatisk udfylt med den seneste rolle, du har skrevet i feltet. Teksten i feltet kan altid ændres efter behov.

• Organisationsenhed: Ved én organisationsenhed vil den være udfyldt automatisk. Hvis du er medlem af flere organisationsenheder kan du vælge fra listen i en dropdown-menu.

Image
Felter, hvor man kan indtaste dialoginformationen

1. Når felterne er fyldt ud klik "Næste"

2. Søg nu de deltagere frem, som skal indgå i dialogen og tilføj dem. Angiv om deltagerne skal være samtykkegiver.

Image
Drop-down menu, hvor man kan vælge de deltagere, der skal tilføjes til dialogen

1. Det er også muligt at invitere borgere, som ikke er oprettet i LetDialog til dialogen. Tryk på "Inviter Borger" og udfyld Brugertype, Borgerens Navn, SMS eller E-mail samt Mobilnummer og tryk på "Invitér"
Image
Invitationsfelt til borgere

1. Herefter trykker du på "Opret Dialog"

Nu er dialogen oprettet, og du kan skrive til deltagerne som indgår i dialogen.

Har du journalpligt? Så læs mere om, hvordan du journaliserer dialogerne fra LetDialog her.

• Brugerne skal altså være oprettet før de kan blive tilføjet til dialogen i LetDialog. Har du ikke allerede gjort dette, kan du læse med herunder og lære hvordan: