Hvorfor er linket i min "glemt adgangskode" mail forældet?

Hvis du får at vide at linket er udløbet, kan det skyldes at du klikker på et link i en gammel mail.

Image
Forældet link

Hvis du har anmodet om en mail til skift af adgangskode flere gange efter hinanden, vil du modtage flere mails fra FirstAgenda Prepare til skift af adgangskode. Men det er kun den senest modtagne mail, der vil kunne generere den SMS-kode du skal bruge til at skifte din adgangskode med.

Så hvis du f.eks. har klikket tre gange på "Glemt adgangskode?" og modtaget tre mails, er det kun den 3. mail/senest modtagne mail, der vil udsende en SMS-kode og give dig mulighed for at skifte din adgangskode.

Klikker du på linket i den 1. eller 2. mail, vil du få besked om at linket er udløbet.

Løsning

Slet alle mails du har modtaget og vent 5-10 minutter med at prøve igen. Vær opmærksom på kun at anmode om én e-mail.

Bemærk

Linket kan også udløbe hvis der er gået et vist antal dage før du bruger det. Hvis det er tilfældet, så klik på "Glem adgangskode?" igen for at modtage en ny mail med et nyt link.