Hvad er to-faktor-login?

To-faktor-login kan du benytte på to måder.

1. Den ene er, at din organisation kan vælge at du skal logge på med både din adgangskode og en tilsendt SMS-kode, hver gang du logger på FirstAgenda Prepare.

2. Den anden måde er, at du kun skal logge på med din adgangskode og en tilsendt SMS-kode, når du logger på FirstAgenda Prepare uden for din organisations netværk.

Begge måder at benytte to-faktor-login på foregår som vist nedenfor.

Login foregår i to trin:

• Indtast din adgangskode til FirstAgenda Prepare sammen med dit brugernavn, og tryk på Log ind

• På næste skærmbillede indtaster du den SMS-kode, du netop har modtaget på din mobil og trykker på pilen

Image
Glemt kode

• Du er nu logget ind

Vigtigt: Hvis du indtaster en forkert SMS-kode, så kan du ikke genbruge den kode, du først fik tilsendt. Inden du forsøger at logge ind igen, skal du vente på, at du modtager en ny SMS-kode.