Hvordan skifter jeg adgangskode?

Hvis du ikke er tilfreds med din adgangskode, kan du til hver en tid skifte den. Du skifter adgangskode ved at gå ind under din brugerprofil. Brugerprofilen finder du ved at logge på via en web-browser.

Du kan ikke tilgå din brugerprofil via FirstAgenda Prepare app'en.

Sådan skifter du adgangskode

• Log på web.firstagenda.com

• Klik på dit profilbillede / dine initiale  øverst i højre hjørne

• Klik nu på Rediger profil

Image
Klik på Rediger profil.

• Du bliver nu ført videre til burgeradministrationen. Klik på Login og sikkerhed i venstremenuen.

• Klik på Skift ud for password feltet

Image
Ændre din adgangskode

• Skriv nu den nye adgangskode, som overholder adgangskode kravene. Klik på Skift for at gemme den nye adgangskode

Image
Indtast ny adgangskode

Næste gang du logger ind, skal du benytte din nye adgangskode.

Der er også en anden genvej til at skifte adgangskode, hvis du foretrækker at bruge FirstAgenda Prepare app'en. Klik på linket "Glemt adgangskode" nederst i loginboksen og følg instrukserne.