Hvad gør jeg med en udløbet adgangskode?

Sådan håndterer du en udløbet adgangskode:

Når din adgangskode udløber, vil du blive bedt om at ændre den til en ny adgangskode. Vær opmærksom på, at den ikke må være identisk med den adgangskode, som du netop har haft i brug.

Følg reglerne på skærmen for oprettelse af ny adgangskode. Se billede nedenfor.

Image
Angiv ny adgangskode

Indstilling af udløb på adgangskode

Hvornår din adgangskode udløber bestemmes af din organisation, så hvis du ønsker at få udløbet ændret, skal du kontakte administrator for FirstAgenda Prepare i din organisation.

Til administratoren af FirstAgenda Prepare: Udløbet sættes på organisationsniveau og ikke på brugerniveau - det vil sige, hvis udløbet står til 180 dage, vil det gælde for alle brugere i din organisation. Du kan ændre udløbet under Indstillinger i venstremenuen.