Hvad hvis jeg har glemt mit brugernavn?

Bare rolig, hvis du har glemt dit brugernavn, er der hjælp at hente

Sådan får du oplyst dit brugernavn

• På loginsiden kan du trykke på linket 'Har du glemt dit brugernavn?'
Image
Log ind boksen
  • I feltet skriver du den e-mail adresse der er tilknyttet din bruger. Tryk herefter på Fortsæt
Image
Skriv den e-mailadresse der er tilknyttet din bruger
  • Tjek nu din e-mail indbakke. Her vil du modtage en mail hvori dit brugernavn er oplyst. Log nu ind.

Hvis du stadig har problemer med at logge ind, kan du kontakte administrator af FirstAgenda Prepare i din organisation.

Når du er logget ind på FirstAgenda Prepare, så kan du se dit brugernavn under din brugerprofil.