Vejledning til oprettelse af felt til offentlig beslutning

Ønsker du at gøre brug af offentlig beslutning på et lukket punkt, så skal du oprette et særligt felt til formålet.

Opret feltskabelon til offentlig beslutning

1. Klik på knappen ”Opret ny”

2. Under ”Navn på felt” skal der stå ”OpenDecision”

3. Feltet ”Standard overskrift, når felt tilføjes til punkt” skal udfyldes med en valgfri tekst

4. Sæt flueben i boksen ”Dette felt skal udfyldes som referat”

5. Klik på knappen ”Gem ændringer” nederst i venstre hjørne

Image
Opret feltskabelon til offentlig beslutning

Opret nu en punktskabelon, der gør brug af både et almindeligt beslutningsfelt og feltet ”OpenDecision”.

Herved kan man nu både skrive en beslutning, som kun er synlig for folk med adgang til det lukkede punkt, og en offentlig beslutning, som er synligt for offentligheden.