Hvordan importerer jeg møder?

Det er nemt og enkelt at importere møder i FirstAgenda Live. Følg nedenstående guide.

• I venstremenuen finder du Indstillinger nederst. Klik her og de to følgende muligheder vil komme frem:

Image
Indstillinger i venstremenuen

• Herfra klikker på du Organisationsindstillinger efterfulgt af Integrationer og du får følgende frem:

Image
"Integrationer" under organisationsindstillinger

• Vælg den organisation du ønsker at importere møderne fra og klik på de tre orange prikker længst til højre.

Image
Knap med tre prikker ud for den valgte organisation

• Den følgende pop-up vil blive vist og du importerer møderne ved at klikke på Importér.

Image
Importer-knap i menuen til højre

• Systemet vil automatisk importere alle møder og vise dette med et snurrende, orange ikon.

Gennemfør import

• Når importen er gennemført vil der fremgå et grønt flueben ud for møder som vist på nedenstående billede:

Image
Grønt flueben, når import er gennemført

Du har nu succesfuldt importeret møderne.