Sådan modtager du SMS notifikationer

Nedenfor finder du vejledning til både den nye og gamle version af LetDialog. Vejledningen til den nye LetDialog er først.

Image
Nyt LetDialog Logo

På LetDialog kan du slå SMS notifikationer til, så du får en SMS når der sker en ny hændelse. SMS notifikationer kan slåes til på web eller igennem app'en.

Obs. Når du ændrer dit mobilnummer på websiden eller i appen, skal du logge ud og ind igen for at kunne se ændringerne på andre enheder f.eks. mobil eller computer.

Sådan aktiverer du SMS-notifikationer på web

• Log ind på app.letdialog.dk

• Klik på din profil øverst i højre hjørne og klik på Notifikationer

Image
Slå skyderen til ud for notifikationer

• Slå skyderen til ud fra SMS notifikationer og klik på Gem ændringer

• (Obs. for at du kan slå skyderen til, skal du sørge for at have tilføjet et telefonnummer på din bruger. Det gør du under Profilindstillinger)

Du vil nu fremover modtage SMS notifikationer.

Er dit telefonnummer korrekt?

Når du aktiverer SMS notifikationer, kan det være en fordel at tjekke om det oplyste telefonnummer er korrekt.

• Klik på Profilindstillinger

• Tjek og ret evt dit telefonnummer. Laver du ændringer, skal du afslutningsvist klikke på Gem ændringer

Sådan aktiverer du SMS-notifikationer på appen

• Log ind på LetDialog appen

• Nederst trykker du på Profilindstillinger

Image
Profilindstillinger

• I venstremenuen klikker du på det lille klokke-ikon som står for notifikationer
Image
Notifikationer-ikon

• Ud fra SMS-notifikationer slår du skyderen til og trykker derefter på Gem ændringer

• (Obs. for at du kan slå skyderen til, skal du sørge for at have tilføjet et telefonnummer på din bruger. Det gør du under Profilindstillinger)

Image
Slå skyderen til ud fra SMS-notifikationer

Du vil nu fremover modtage SMS notifikationer.

Image
Gammelt LetDialog logo

På LetDialog kan du slå SMS notifikationer til, så du får en SMS når der sker en ny hændelse. SMS notifikationer kan slåes til på web eller igennem app'en.

Obs. Når du ændrer dit mobilnummer på websiden eller i appen, skal du logge ud og ind igen for at kunne se ændringerne på andre enheder f.eks. mobil eller computer.

Web

• Gå til letdialogen.dk/profil

• Scroll ned til 'Notifikationer' og slå skyderen til ud fra "SMS ved ny hændelse"

Image
Slå skyderen til ud fra 'SMS ved ny hændelse'

• I feltet “Mobil” indtaster du dit mobilnummer, hvor du vil modtage sms-notifikationer

• Klik på “Gem” for at ændringerne træder i kraft

APP

• Åben LetDialog appen og tryk på "Profil" i bunden af skærmen

• Tryk derefter på "Mobil" og indtast dit mobilnummer, hvor du vil modtage dine SMS-notifikationer

Image
Tryk på "Profil" og herefter "mobil"
Image
Indtast mobilnummer

• Tryk på "Tilbage" ikonet øverst i venstre hjørne når du er færdig

• Gå til "Indstillinger" i nederste højre hjørne af skærmen

• Under "Notifikationer" slår du "SMS" til

Image
Slå "SMS" til

• Du har nu slået SMS- notifikationer til