Kan jeg få LetDialog som app til iOS?

Ja, LetDialog findes som app og kan downloades på en iOS enhed.

For Apple gælder det fra iOS 12 og helt frem til den nyeste opdatering.

For at kunne benytte app'en til LetDialog kræver det, at du har oprettet dig som bruger med tilhørende kode. Du kan læse mere om dette her.

Image
Hent LetDialog på iPhone

Sikkerhed

For at kunne benytte en LetDialog app kræver det, at man er online. Grunden til dette er, at al data knyttet til en bruger først hentes, når man logger på.

Når man logger af, lukker forbindelsen, og man har derefter ikke adgang til dataen. Al data hentes igennem et API til LetDialog, som er beskyttet med brugernavn og adgangskode, og gemmes derfor ikke på telefonen. Kommunikationen med API'et foregår over en stærkt krypteret linje ved brug af HTTPS protokollen. Det er derfor helt sikkert at benytte en LetDialog app, da der kun er adgang til data, såfremt man har en brugeradgang.

iOS app understøttes af login med fingeraftryk og ansigtsgenkendelse, som du valgfrit kan slå til. I dette tilfælde gemmes der en nøgle på telefonen ved brug af platformens indbyggede sikkerhedsmekanisme, der sikrer, at nøglen kun kan frembringes med et gyldigt fingeraftryk. Nøglen giver adgang til LetDialog app'en så du let kan låse din adgang op med dit fingeraftryk og hurtigt få adgang til dine dialoger.