Kan jeg få LetDialog som app til Android?

Ja, LetDialog findes som app og kan downloades på en Android enhed i Google Play Butik - find app'en via linket her.

På Android understøttes den fra version 6.0 Marshmallow og frem til den nyeste version.

For at kunne benytte app'en til LetDialog kræver det, at du har oprettet dig som bruger i LetDialog. Du kan læse mere om dette her.

Sikkerhed

For at kunne benytte LetDialog app'en kræver det, at du er online. Al data knyttet til din bruger hentes først, når du logger på med din bruger.

Når du logger af din bruger, så lukker forbindelsen, og du har derefter ikke adgang til dataen medmindre du logger ind i LetDialog app'en igen. Al data hentes igennem et API til LetDialog, som er beskyttet med brugernavn og adgangskode, og gemmes derfor ikke på telefonen. Kommunikationen med API'et foregår over en stærkt krypteret linje ved brug af HTTPS protokollen. Det er derfor helt sikkert at benytte LetDialog app'en, da der kun er adgang til data, såfremt man har en brugeradgang.

Android app'en understøttes af login med fingeraftryk, som du valgfrit kan slå til. I dette tilfælde gemmes der en nøgle på telefonen ved brug af platformens indbyggede sikkerhedsmekanisme, der sikrer, at nøglen kun kan frembringes med et gyldigt fingeraftryk. Nøglen giver adgang til LetDialog app'en, så du let kan låse din adgang op med dit fingeraftryk og hurtigt få adgang til dine dialoger.