Sådan opretter du en bruger i LetDialog (App)

LetDialog kan tilgås via smartphone ved at hente appen LetDialog i App Store eller Google Play. Du kan også tilgå LetDialog fra din PC via www.letdialogen.dk. På samme måde kan du tilgå LetDialog i en browser fra din iPad eller Tablet.

Denne vejledning tager udgangspunkt i LetDialog fra en smartphone (Android).

VEJLEDNING

1. Hent LetDialog til din smartphone i App Store eller Google Play Butik

2. Åbn app'en og klik på "Opret bruger"

3. Vælg brugertypen "Borger" og klik "Næste"

4. Indtast din e-mailadresse og en selvvalgt adgangskode og klik "Opret"
    OBS: Adgangskoden skal du benytte til at logge ind i LetDialog-app'en
Image
Screenshots der viser, hvordan man opretter en bruger i appen

5. Log ind med MitID og godkend med MitID-appen

6. Vælg den kommune som du skal i dialog med og klik "OK"

7. Luk nu app'en og åbn den igen. Log nu ind med din e-mailadresse og selvvalgte adgangskode

Image
Screenshots der viser, hvordan man opretter en bruger i appen med MitID

Nu er du klar til at bruge LetDialog :-)

Er du i tvivl om, hvilken brugertype du er? Klik og læs mere her.