Hvad kan man i en dialogtråd?

Nedenfor finder du vejledning til både den nye og gamle version af LetDialog. Vejledningen til den nye LetDialog er først.

Image
Nyt LetDialog Logo

Du kan bruge denne vejledning til at få et overblik over de forskellige funktioner i LetDialog.

Indholdsfortegnelse:

1. Skriv og send beskeder

2. Tilføj et billede eller PDF-dokument

3. Hvad kan info-knappen?

4. Dialogroller

Skriv og send beskeder

Du kan skrive og sende beskeder i LetDialog.

• Klik på "Dialoger" i venstremenuen og vælg den dialog du ønsker at skrive en besked i.

• Når du er inde på dialogen, vil du kunne se denne bar nederst på siden:

Image
Skriv en besked i den nederste bar i dialogen

• Skriv den besked du ønsker at sende

• Husk at klikke på den blå send-knap, når du er klar til at afsende beskeden til modtageren og hvem der ellers deltager i dialogen.

• Beskeden vil se således ud og indeholde tidspunkt og dato:

Image
Beskeder i dialogen

Tilføj et billeder eller PDF dokument

• Klik på det lille "+" til venstre for beskedfeltet og vælg en fil fra din computer

Image
Skriv en besked i den nederste bar i dialogen

• Det valgte fil vil blive vedhæftet i beskeden og du skal blot klikke på den blå send-knap, for at sende filen i dialogen.

Hvad kan info knappen?

Image
Info knappen

Hvis du klikker på "Info"-knappen øverst til højre, vil du må tre følgende muligheder:

Image
Oplysninger i dialogen

• Deltagere: Her kan du se hvilke andre deltagere der indgår i dialogen

• Dialogoplysninger: Her kan du se overskriften på dialogen samt emnet der drøftes

• Afgiv samtykke: Hvis du er samtykkegiver, skal du her give samtykke til, at en ny-inviteret deltager må deltage i dialogen

• Hent dialog: Ved at klikke her, gør du klar til at downloade dialogen og alt dens indhold. Du kan vælge hvilken periode af dialogen der skal tages med. Klik på Hent dialog, når du er klar og der downloades en PDF til min computer.

Dialogroller

Har du brug for at kende til kendetegnene ved de forskellige dialogroller, så kan du læse med her: Hvilke dialogroller findes der i LetDialog?

Image
Gammelt LetDialog logo

Du kan bruge denne vejledning til at få et overblik over de forskellige funktioner i LetDialog.

Indholdsfortegnelse:

1. Skriv og send beskeder

2. Tilføj et billede

3. Tilføj et PDF-dokument

4. Indsæt et link

5. Hvad kan info-knappen?

6. Dialogroller

Skriv og send beskeder

Du kan skrive og sende beskeder i LetDialog.

• Klik på "Dialoger" i venstremenuen og vælg den dialog du ønsker at skrive en besked i.

• Når du er inde på dialogen, vil du kunne se denne bar nederst på siden:

Image
Besked-bar, hvor man skriver beskeden til en dialog

• Skriv den besked du ønsker at sende

• Husk at klikke på den blå knap "Send", når du er klar til at afsende beskeden til modtageren og hvem der ellers deltager i dialogen.

• Beskeden vil se således ud og indeholde tidspunkt og dato:

Image
Informationer om dato og tidspunkt under beskeden i en dialog

Tilføj et billeder

• Klik på det lille "+" ved siden af "Send" og du får følgende valgmuligheder frem:

Image
Muligheder for at vedhæfte billeder, dokumenter og links via plusikonet

• Klik på "Billede" og vælg en fil fra din computer.

• Billedet vil blive vedhæftet som en fil og du skal blot klikke på "Send" for at sende billedet i dialogen.

Tilføj et PDF dokument

• For at sende et PDF-dokument, skal du ligesom med billedet, klikke på det blå "+"

• Vælg "PDF-dokument" og udvælg herefter et dokument fra din computer i PDF-format.

• Husk at klikke på "Send" og dit PDF-dokument deles i dialogen.

Indsæt et link

• Du kan også indsætte et link ved at klikke på "Link"

• Herfra dukker der en boks op, hvor du kan indsætte et link til en hjemmeside.

Hvad kan info knappen?

Hvis du klikker på "Info"-knappen øverst til højre, vil du må tre følgende muligheder:

Image
Tre muligheder under den blå info-knap

• Deltagere: Her kan du se hvilke andre deltagere der indgår i dialogen

• Dialoginformation: Her kan du se overskriften på dialogen samt emnet der drøftes

• Hent dialog som PDF: Ved at klikke her, gør du klar til at downloade dialogen og alt dens indhold. Du kan vælge hvilken periode af dialogen der skal tages med. Klik på "Hent PDF", når du er klar og der downloades en PDF til min computer.

Image
Blå hent PDF-knap for at hente dialog som pdf

Dialogroller

Har du brug for at kende til kendetegnene ved de forskellige dialogroller, så kan du læse med her: Hvilke dialogroller findes der i LetDialog?