Sådan opretter du dig som bruger i LetDialog (web)

LetDialog kan tilgås fra din PC via www.letdialogen.dk. På samme måde kan du tilgå LetDialog i en browser fra din iPad eller Tablet. LetDialog fungerer også som app til din smartphone. Hent appen i App Store eller Google Play.

Denne vejledning tager udgangspunkt i LetDialog fra en PC. Er du medarbejder i kommunen? Så følg guiden her.

OPRETTELSE

1. Gå til www.letdialogen.dk og klik "Opret bruger"

2. Vælg brugertypen "Borger" og klik "Næste"

3. Indtast din e-mailadresse og en selvvalgt adgangskode og klik "Opret"
    OBS: Adgangskoden skal du benytte til at logge ind i LetDialog-app'en

Image
Screenshots der viser, hvordan man opretter en bruger på web skridt for skridt

1. Log ind med MitID og godkend med MitID-app

2. Vælg den kommune som du skal i dialog med og klik "OK"
Image
Screenshots der viser, hvordan man benytter MitID til at oprette en bruger

Nu er du oprettet i LetDialog. Er du ikke tilføjet til en dialog, skal du tage fat i din kontaktperson i kommunen

Læs også: "Hvorfor har jeg ingen dialoger?"