Oversigt over login flows

Der er 3 forskellige brugertyper i LetDialog, dem kan du læse mere om her. For hver brugertype er der et specifikt login flow alt efter, hvilken brugertype der er tale om:

AD-BRUGER

AD-brugeren opretter sig med sit Windows-login - typisk er det med den e-mail/brugernavn og den adgangskode, som vedkommende anvender i kommunen til andre IT-systemer. Brugeren kan under oprettelsen vælge at angive en selvvalgt adgangskode. Den selvvalgte adgangskode benyttes til login i LetDialog app'en.

Når brugeren er oprettet, logger vedkommende ind med sit Windows login. Er brugeren allerede logget ind med sit Windows login, skal brugeren blot indtaste sin e-mail/brugernavn for at logge ind i LetDialog fra en browser. 

Image
Login flow til en AD-bruger

NEMID-BRUGER 

NemID-brugeren opretter sig med sin e-mail, en selvvalgt adgangskode og valideres med NemID. Når brugeren er oprettet kan vedkommende logge ind i LetDialog fra en browser med sit NemID. Ønsker brugeren at anvende LetDialog fra sin smartphone, skal brugeren logge på LetDialog app'en med sin e-mail og den selvvalgte adgangskode. 

NemID-brugeren kan altid logge ind i LetDialog med sit NemID fra en browser. 

Image
Login flow til en NemID-bruger

ANDEN BRUGER

Brugeren opretter sig med sit navn, e-mail adresse, mobilnummer og en selvvalgt adgangskode. Når brugeren er oprettet, skal vedkommende blot logge ind med sin e-mail(brugernavn) og den selvvalgte adgangskode. Har brugeren glemt sin adgangskode, kan denne let nulstilles ved hjælp af knappen "Glemt adgangskode", som findes på login siden.

Image
Login flow til Anden bruger