Hvilken brugertype skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken brugertype du skal vælge, når du opretter din bruger i LetDialog? Så læs videre her. 


BORGER

Brugertypen "Borger" er for dig, som skal i dialog med en person fra kommunen. Vælger du brugertypen "Borger" skal du gennemføre oprettelsen af din bruger med MitID.
Når du har gennemført oprettelsen med MitID vil du blive bedt om at angive en selvvalgt adgangskode. Den kode skal du anvende til at logge ind i LetDialog-app'en. Har du glemt din selvvalgte adgangskode, så kan du altid logge ind med MitID igen via www.letdialogen.dk


INTERN MEDARBEJDER

Brugertypen "Intern medarbejder" er for dig der arbejder ved kommunen. Vælger du brugertypen "Intern medarbejder" skal du logge ind med dit Windows login - det er typisk den mailadresse og den adgangskode, som du anvender i kommunen til andre IT-systemer. Er du i tvivl om, hvilken mailadresse du skal benytte? Kontakt din IT-afdeling eller administrator i LetDialog. 


ANDEN 

Bruger typen "Anden" er for de borgere som ikke har eller ønsker at anvende MitID. Brugertypen kan også anvendes af eksterne parter (psykologer, skolelærerer ect.) eller for medarbejdere i kommunen, som ikke har et Windows login.
Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så spørg din kontaktperson i kommunen. 


Læs også, hvordan du opretter dig som bruger i LetDialog.