Hvorfor kan jeg ikke søge deltageren frem?

Når du har oprettet en ny dialog i LetDialog skal du også tilføje de deltagere, som du ønsker at have en dialog med. Du kan dog opleve, at deltageren ikke kan søges frem. Det kan der være flere årsager til:

• Deltageren er endnu ikke oprettet i LetDialog

• Deltageren er oprettet som pseudonym eller med et andet navn

• Deltageren er oprettet i en anden kommune

DELTAGEREN ER ENDU IKKE OPRETTET I LETDIALOG

For at indgå i en dialog skal man være oprettet som bruger i LetDialog. Du kan hjælpe brugeren med at komme igang ved at følge vejledninger herunder. Vær opmærksom på, de forskellige brugertyper - dem kan du læse mere om her.

TIL DIG SOM ER BORGER OG SKAL I DIALOG MED EN KONTAKTPERSON FRA KOMMUNEN

• Sådan opretter du din bruger i LetDialog (App) - Læs mere her

• Sådan opretter du din bruger i LetDialog (Web) - Læs mere her

DELTAGEREN ER OPRETTET SOM PSEUDONYM ELLER MED ET ANDET NAVN

I nogle tilfælde vil en bruger der logger ind med NemID blive oprettet som pseudonym-bruger. Det kan blandt andet skyldes, at borger har adressebeskyttelse eller tidligere har haft adressebeskyttelse. Hvis en borger opretter sig som "Anden bruger" i LetDialog, så kan vedkommende selv udfylde sit navn under oprettelsen. Det er derfor ikke sikkert, at borgeren dukker op med det navn, som du søger på i LetDialog.

Du kan rette brugerens navn, hvis du har administrator-rettigheder i LetDialog. Læs mere om hvordan i vejledningen her eller tag fat i administratoren i din kommune.

DELTAGEREN ER OPRETTET I EN ANDEN KOMMUNE

Når man opretter sig i LetDialog skal man angive den kommune, som dialogen skal foregå i. Såfremt at deltageren har valgt en anden kommune, end den du er oprettet i, så kan du ikke søge brugeren frem. Tag fat i supporten på support@firstagenda.com eller via telefon på +45 70 259 258.