Sådan opretter du en bruger (web)

Nedenfor finder du vejledning til både den nye og gamle version af LetDialog. Vejledningen til den nye LetDialog er først.

Image
Nyt LetDialog Logo

LetDialog kan tilgås via smartphone ved at hente appen LetDialog i App Store eller Google Play. Du kan også tilgå LetDialog fra din PC via app.letdialog.dk. På samme måde kan du tilgå LetDialog i en browser fra din iPad eller Tablet.

Denne vejledning tager udgangspunkt i LetDialog i en browser.

Når du skal oprette en bruger i LetDialog, så skal du først og fremmest modtage en invitation fra den person, som du skal have en dialog med. Du kan ikke oprette en bruger uden en invitation.

Sådan opretter du din bruger i LetDialog

1.  Åbn din mail og klik på linket i invitationsmailen

2. Accepter lovgrundlaget og herefter invitationen

3. Åbn din mail igen og kopier den engangskode du netop har modtaget

4. Gå nu til app.letdialog.dk og indtast din e-mailadresse i feltet og tryk på fortsæt

5. Indtast engangskoden i adgangskode-feltet og tryk på login

6. Opret herefter en selvvalgt adgangskode og gentag den. Tryk til sidst på indsend

7. Du har nu adgang til dine dialoger i LetDialog.

Image
Gammelt LetDialog logo

LetDialog kan tilgås fra din PC via www.letdialogen.dk. På samme måde kan du tilgå LetDialog i en browser fra din iPad eller Tablet. LetDialog fungerer også som app til din smartphone. Hent appen i App Store eller Google Play.

Denne vejledning tager udgangspunkt i LetDialog fra en PC.

Oprettelse af bruger

1. Gå til www.letdialogen.dk og klik "Opret bruger"

2. Vælg brugertypen "Intern medarbejder" og klik "Næste"

3. Vælg din kommunes netværk i dropdown menuen og indtast en selvvalgt adgangskode og klik "Opret"
    OBS: Adgangskoden skal du benytte til at logge ind i LetDialog-app'en

Image
Gennemgang af oprettelse af bruger til intern medarbejder på Web
  1. Klik på din kommune på listen

2. Vælg din Windows konto på listen eller log ind med dit brugernavn og dit password

3. Indtast din e-mail adresse og afslut med "OK"

Image
Vælg den kommune, som du arbejder i til oprettelse af bruger

1. Vælg den organisationsenhed (afdeling) som du tilhører og klik på

​Nu er du oprettet i LetDialog og kan nu oprette dialoger med borgerne :-)

Læs mere om, hvordan du opretter en dialog fra din smartphone her.