Hvad kan en organisationsadministrator?

Nedenfor finder du vejledning til både den nye og gamle version af LetDialog app. Vejledningen til den nye LetDialog er først.

Image
Nyt LetDialog Logo

Der findes to forskellige administratorer i LetDialog: En tværgående administrator og en enhedsadministrator. Denne vejledning er for dig, der er tværgående administrator i LetDialog. Ønsker du at vide mere om rollen som enhedsadministrator? Læs mere om enhedsadministratoren her.

Muligheder som organisationsadministrator

Et LetDialog-miljø er bygget op på en organisation og dertilhørende organisationsenheder. En organisationsenhed repræsenterer typisk en forvaltning i kommunen, eller en afdeling/organ under en bestemt forvaltning.

Som Organisationsadministrator har du mulighed for:

• At have det fulde overblik over organisationens brug af LetDialog.

• Organisationsadministrator er automatisk enhedsadministrator i alle enheder, og kan administrere alle brugere i LetDialog.

• At opsætte jeres lovgrundlag samt vælge hvilke enheder fra FKO, som skal anvendes.

Image
Gammelt LetDialog logo

Her kan du læse om, hvordan du som administrator konfigurerer og vedligeholder jeres LetDialog-installation, så både borgere og dialogansvarlige kan bruge systemet. Administrationsdelen kan kun tilgås fra en browser via www.letdialogen.dk

Der findes to forskellige administratorer i LetDialog: En tværgående administrator og en enhedsadministrator. Denne vejledning er for dig, der er tværgående administrator i LetDialog. Ønsker du at vide mere om rollen som enhedsadministrator? Læs mere om enhedsadministratoren her.

Muligheder som organisationsadministrator

Et LetDialog-miljø er bygget op på en organisation og dertilhørende organisationsenheder. En organisationsenhed repræsenterer typisk en forvaltning i kommunen, eller en afdeling/organ under en bestemt forvaltning.

Som Tværgående administrator har du mulighed for at: