Emojis i LetDialog - Sådan gør du

Emojis er en god måde at understrege humør eller en bestemt tone i tekstbeskeder - også i LetDialog :-) På din smartphone er emojis let og tilgængeligt indlejret i tastaturet, og der er derfor ikke langt fra tanke til emoji.

Bruger du LetDialog fra en PC, så skal du benytte et par genvejstaster, hvis du ønsker at anvende emojis i dine tekstbeskeder. Læs hvordan du gør herunder.

Sådan anvender du emojis på PC

1. Når du skriver din besked i LetDialog skal du trykke på Windows-tasten + . (Punktum)

2. Nu vises emoji-tastaturet, og du kan vælge en emoji med musen, eller søge mellem de tilgængelige emojis og finde præcis den emoji, som du ønsker at sende

Du kan finde flere tips og tricks til dine tekstbeskeder her.

Sådan anvender du emojis på mac

1. Når du skriver din besked i LetDialog skal du på din Mac trykke control+command+mellemrum

Image
Tastatur med en kombination markeret

1. Nu vises emoji-tastaturet, og du kan vælge en emoji med musen, eller søge mellem de tilgængelige emojis og finde præcis den emoji, som du ønsker at sende