Hvor er print knappen?

Der findes ingen print-knap i FirstAgenda Prepare.

Vi har holdt fast i, at FirstAgenda Prepare er et digitalt mødesystem, og at et af formålene blandt andet er, at løsningen skal nedskære udgifter og ressoucer til udskrivning og udbringning af papir.

Enkelte gange har vi modtaget henvendelser fra kunder, som ønsker en print-knap, men disse ønsker er med tiden forsvundet. Vores oplevelse er, at brugerne er glade for enkeltheden ved at snuppe en iPad med i tasken, når de skal til møder fremfor store bunker papirer.

Men hvis jeg nu skal printe noget ud...

Så kan du altid downloade et punkt ned som PDF via https://web.firstagenda.com

• Log på FirstAgenda Prepare

• Gå til det ønskede møde og klik på det bilag eller sagsdokument, du ønsker at få udprintet

• Klik på drop down menuen i højre hjørne, og klik på 'Kun dette dokument' eller 'Alle dokumenter på punktet', alt efter hvor meget du ønsker at downloade.

Image
Download dokumenter

• Materialet bliver nu downloadet til din computer

• Hvis du ønsker at printe dokumentet/-erne, skal du bruge printfunktionen i PDF-programmet, når du åbner dokumentet på din computer

Du kan gentag handlingen for hvert enkelt dokument, du ønsker at printe.