Hvordan får jeg vist dokumenter i fuld skærm?

Sådan får du dokumenter vis i fuld skærm

Læs her hvordan du får vist dokumenter i fuld skærm via web og iPad. I fuldskærmsvisning kan du bruge både note, del kommentar og markeringsfunktionen.

Web

• Vælg et dokument, som skal vises i fuld skærm

• Tryk på det lille sorte "kryds" øverst på siden for at se dokumentet i fuld skærm
Image
Fuld skærm
Image
Dokumenter i fuld skærm

• Klik på det røde kryds yderst til højre for at lukke fuldskærmsvisning igen

Image
Luk fuld skærm
Image
Luk fuld skærm

Bemærk: I webversionen af FirstAgenda Prepare kan du også få fuld visning ved at klikke på PDF-linket øverste i højre side. Men vær opmærksom på, at du ikke kan oprette noter og markeringer, hvis du benytter PDF-visningen.

iPad

• Vælg det dokument, som skal vises i fuld skærm

• Tryk på det sorte udvidelses-ikon øverst til venstre for klokken for at se dokumentet i fuld skærm

Image
Dokumenter i fuld skærm på iPad

• Tryk på ikonet igen for at komme tilbage til normalvisning

Image
Luk fuld skærm på iPad