Hvordan redigerer jeg min brugerprofil?

Det er kun muligt at redigere din brugerprofil via webversionen af FirstAgenda Prepare.

Det er vigtigt, at dine oplysninger står korrekt - især din mailadresse og dit mobilnummer, som du får brug for, hvis du skulle glemme din adgangskode.

Sådan redigerer du din brugerprofil

• Log ind via https://web.firstagenda.com

• Klik på dit profilbillede øverst i højre hjørne

• Du kommer nu ind på brugeradministrationssiden hvor du kan ændre i en række oplysninger. De forskellige indstillinger er inddelt i tre faner i vesntremenuen

• Klik på den fane hvorunder du ønsker at redigere i indstillingerne

Image
Venstremenuen i brugeradministrationen når du redigerer profil

• Ønsker du eksempelvis at redigere i de Personlige oplysninger, klikker du på den i venstremenuen

• Klik herefter på Rediger ud fra det felt du ønsker at redigere

• Husk at klikke Gem for at ændringen slår igennem

Hvad du kan ændre på din brugerprofil

Personlige oplysninger

• Profilbillede

• Du kan tilføje, ændre eller slette dit profilbillede.

• Fornavn og efternavn

• Sprog

• Det sprog, du vælger her, vil være det sprog, som FirstAgenda Prepare oversættes til i webversionen. Du kan vælge mellem dansk, norsk, svensk, tysk eller engelsk.

• Hvis du vil ændre sproget i din FirstAgenda Prepare app, kan du se, hvordan det gøres på Apples hjemmeside. Sådan indstilles sprog på din iPad.

• Tidszone

Login og sikkerhed

• Brugernavn

• Adgangskode

• E-mail

• Det er vigtigt, at din private e-mail-adresse er registreret korrekt, da det er denne e-mail, der bliver sendt en mail til, hvis du skulle glemme din adgangskode.

• Ønsker du at ændre din arbejdsmail for organisationen, skal du kontakte en administrator.

• To-faktor-godkendelse

• Her kan du slå til, om du vil bruge to-faktor-godkendelse hver gang du logger ind på FirstAgenda Prepare. Det vil altså gælde for alle de organisationer, som du er medlem af.

• Mobilnummer

• Ved skift af adgangskoder, udsendes der en SMS-kode til dette mobilnummer. Tjek at nummeret er registreret korrekt.

Organisationer

Her kan du se, hvilke organisationer du har adgang til i FirstAgenda Prepare.

Hjælp

Under hjælp ryger du over på vores supportsite, hvor du finder en lang række supportartikler, som forhåbentligt kan hjælpe dig, hvis du støder på nogle udfordringer eller der opstår nogle spørgsmål.