Hvor finder jeg "Øvrigt materiale"?

Sådan finder du "Øvrigt materiale"

Bemærk:

• Der skal som minimum være ét møde i udvalget, før det er muligt at se øvrigt materiale.
  • Man skal være medlem af udvalget, før det er muligt at se øvrigt materiale

iPad

• Log ind i FirstAgenda Prepare app'en

• Gå til på forsiden af et møde i et udvalg med Øvrigt materiale

• Tryk på "Øvrigt materiale" under dagsordenpunkterne

Image
Øvrigt materiale

• Når du har trykket på "Øvrigt materiale" vises alle mapper med dokumenter, der er tilgængelige i Øvrigt materiale. Dokumenter, der ikke er i en mappe vises i 'roden'

Image
Øvrigt materiale mappen

Web

• Log på FirstAgenda Prepare via https://web.firstagenda.com

• Gå til forsiden af et møde i et udvalg med Øvrigt materiale

• I venstre side under dagsordenpunkterne, finder du mapper og dokumenter med Øvrigt materiale

Image
Øvrigt materiale på web