Hvordan bladrer jeg i bilag?

Sådan bladrer du i bilag

Hold fingeren på skærmen og lav en feje-bevægelse nedefra og op. Det er standard for bladring på en iPad.

Hvis et dokument på dit dagsordenpunkt har flere sider, fremgår det af 'side-tælleren' nederst i midten af siden. Her kan du også se, hvilken side du står på.

Brug også side-overblikket til bladring

En anden måde du hurtigt kan komme hen på en bestemt side, i et tungt dokument, er ved at trykke på det sorte tabel-ikon øverst i højre hjørne.

Image
Icon

Vælg herefter den ønskede side.

Image
Overblik