Hvorfor kan jeg ikke se mit udvalg?

Årsagen er sandsynligvis, at du ikke er blevet knyttet til udvalget i FirstAgenda Prepare. Kontakt den dagsordenansvarlige eller administrator af FirstAgenda Prepare i din organisation for at få adgang.

Det kan også være at du har adgang til flere organisationer i FirstAgenda Prepare, og at du står under den 'forkerte' organisation. Tryk på tilbage-knappen i øverste venstre hjørne, indtil du kommer til listen med organisationer. Vælg her den 'rigtige' organisation. Hvis du bruger web-versionen af FirstAgenda Prepare i stedet for iPad, kan du finde dine øvrige organisationer i dropdown-menuen i øverste venstre hjørne. Se evt.: Hvordan skifter jeg mellem organisationer?

Bemærk, at alle lukkede udvalg kun kan ses af de medlemmer der er tilknyttet udvalget. De lukkede udvalg vil aldrig fremgå at listen "Øvrige udvalg".