Hvordan indstiller jeg sproget?

Sådan indstiller du sproget

iPad:

Du kan ikke indstille sproget direkte i app'en. Du skal gøre det i iPad’ens generelle indstillinger.

• Luk FirstAgenda Prepare app'en ned

• Vælg Indstillinger for iPad'en

• Tryk på Generelt

• Gå ned ad siden og vælg Sprog og område

• Tryk på iPad-sprog og ændre til det sprog, du foretrækker
    (Hvis du for eksempel ønsker at ændre sproget til engelsk: vælg Engelsk, tryk OK. iPad’en vil nu spørge, om du vil ændre sproget, tryk Fortsæt)

Image
Vælg sprog

• Du har nu ændret sproget både på iPad'en og i FirstAgenda Prepare app'en

Web:

• Login via https://web.firstagenda.com

• Klik på dit profilbillede øverst til højre

• Klik på dropdownmenuen ud fra "Vælg dit sprog"

• Klik på det sprog du ønsker at skifte til i dropdownmenuen. Siden gemmer automatisk.

Image
Vælg sprog på web